Πληροφορίες

ΜΠΕΣ ΣΕ ΜΙΑ ΝΕΑ ΕΠΟΧΗ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗΣ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗΣ, ΓΛΥΤΩΝΟΝΤΑΣ ΧΡΟΝΟ, ΕΥΚΟΛΑ ΚΑΙ ΓΡΗΓΟΡΑ… ΑΠΟΚΤΗΣΕ ΤΩΡΑ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΟΥ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ “myZeniΘ”.

Η ZeniΘ ανταποκρινόμενη στις αυξανόμενες ανάγκες των πελατών της για μια σύγχρονη και αναβαθμισμένη εξυπηρέτηση, δημιούργησε και σου προσφέρει την διαδικτυακή υπηρεσία “myZeniΘ”.

Με την υπηρεσία αυτή μπορείς να διαχειριστείς από τον υπολογιστή σου μια σειρά από ζητήματα που σχετίζονται με την παροχή φυσικού αερίου στο ακίνητό σου, γλυτώνοντας χρόνο, εύκολα και γρήγορα.

Για να λάβεις κωδικούς πρόσβασης θα πρέπει να κάνεις sign in διαδικτυακά. Τα μοναδικά στοιχεία που πρέπει να έχεις διαθέσιμα είναι ο ΑΦΜ και ο Κωδικός της παροχής σου. Στη συνέχεια μπορείς οποιαδήποτε στιγμή θέλεις να πλοηγηθείς στην ηλεκτρονική διεύθυνση http://myaccount.zenith.gr, να εισάγεις τους κωδικούς σου και να επωφεληθείς από μια σειρά χρήσιμων υπηρεσιών που είναι διαθέσιμες.

Με την είσοδο σου στο λογαριασμό του “myZeniΘ” έχεις άμεσα την εποπτεία όλων των παροχών φυσικού αερίου που αντιστοιχούν στο Όνομα και το ΑΦΜ σου. Επιλέγοντας την παροχή που θέλεις να διαχειριστείς, μπορείς να πληροφορηθείς για την πορεία εργασιών και ενεργοποίησης της παροχής σου, να αποστείλεις αιτήσεις και να λάβεις ενημέρωση για την εξέλιξη και τη διεκπεραίωσή τους, να δηλώσεις την ένδειξη του μετρητή σου, να ενημερωθείς για τους λογαριασμούς κατανάλωσης και να τους εξοφλήσεις ηλεκτρονικά, καθώς και μια σειρά άλλων χρήσιμων υπηρεσιών.

Τόσο απλά και τόσο γρήγορα, με το πάτημα ενός κλικ από τον υπολογιστή σου, όλη η ενημέρωση που χρειάζεσαι και η διεκπεραίωση των αιτημάτων σου γίνεται πραγματικότητα, χωρίς να χρειάζεται να μεταβείς στο Κατάστημα Εξυπηρέτησης Πελατών και χωρίς να χρειάζεται καν να επικοινωνήσεις με το τηλεφωνικό κέντρο της ZeniΘ.

Η πλοήγηση στην ιστοσελίδα είναι εύκολη και φιλική, παρέχοντας τις απαραίτητες πληροφορίες που χρειάζεσαι, ενώ η ενημέρωσή σου γίνεται γρήγορα με αποστολή μηνυμάτων στο email σου.

Η διαδικτυακή υπηρεσία της ZeniΘ “myZeniΘ” υποκαθιστά πλήρως την φυσική σου παρουσία στα καταστήματά της για όλα τα θέματα που υποστηρίζει. Οι μοναδικοί κωδικοί που λαμβάνεις σου επιτρέπουν να διαχειριστείς απομακρυσμένα τα θέματα φυσικού αερίου που σε ενδιαφέρουν με πλήρη ασφάλεια των προσωπικών σου δεδομένων και με υψηλή ποιότητα παρεχόμενων υπηρεσιών.

Ενημερώσου τώρα από το Κατάστημα Εξυπηρέτησης Πελατών της περιοχής σου, απέκτησε εύκολα και τελείως δωρεάν το λογαριασμό σου και επωφελήσου από τα πλεονεκτήματα του “myZeniΘ”.

Κάνε την έξυπνη κίνηση…


click2call

Να σας καλέσουμε εμείς;

Συμπληρώστε τα στοιχεία σας για να σας καλέσουμε εμείς:

* Πρέπει να εισάγεις το όνομά σου
* Πρέπει να εισάγεις έναν έγκυρο αριθμό τηλεφώνου
* Πρέπει να εισάγεις ημερομηνία
Είστε πελάτης μας;
* Για την χρήση της υπηρεσίας, πρέπει να αποδεχτείτε τους Όρους και Προϋποθέσεις Χρήσης
Τα πεδία με τον αστερίσκο (*) είναι υποχρεωτικά.
Ώρες επικοινωνίας: Δευτέρα - Παρασκευή 08:00-20:00 & Σάββατο 09:00-15:00

Live Chat

Τα δεδομένα σας Προσωπικού Χαρακτήρα επεξεργάζονται από την ΖeniΘ αποκλειστικά και μόνο για τον σκοπό για τον οποίο έχουν συλλεχθεί και διαγράφονται μετά το πέρας 12 μηνών. Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων και τα δικαιώματά σας, παρακαλούμε επισκεφθείτε την Πολιτική Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων της ΖeniΘ.